Bij de IHE Academy leert u alles over informatie-uitwisseling in de Zorg met gebruik van internationale standaarden: de IHE-standaarden.

Learn

De IHE Academy legt de link tussen theorie en praktijk. U leert over de IHE-profielen en over de ervaringen uit de zorgpraktijk.

Share

Leveranciers en gebruikers van Zorg-ICT delen best practices met elkaar tijdens de trainingen, workshops, seminars en themabijeenkomsten. De IHE Academy biedt dé gelegenheid om kennis en informatie uit te wisselen.

Connect

Leveranciers en gebruikers van ICT in de Zorg leren de IHE-taal spreken wat de samenwerking binnen projecten en interoperabiliteit verhoogt. De IHE Academy vormt niet alleen een brug tussen theorie en praktijk, maar ook tussen de zorg en ICT.

Voor wie?

IHE Nederland Academy trainingen zijn bedoeld voor leveranciers, consultants, medewerkers van ziekenhuizen die verantwoordelijk zijn voor de selectie, contractering, implementatie en beheer van informatiesystemen. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom

De IHE Academy verzorgt een aantal algemene introductietrainingen. Voor mensen met IHE-ervaring zijn er experttrainingen die dieper op de materie ingaan.

Agenda

Cursus Introductie interoperabiliteit IHE, HL7 en DICOM

14 september, 2017

Seminar XDS - van regionale naar landelijke uitwisseling & beyond!

15 september, 2017

Training course DICOM Advanced

27 september, 2017 + 28 september, 2017

Cursus IHE XDS Advanced

04 oktober, 2017 + 05 oktober, 2017
Back to top